Parterapi, familieterapi og familierådgivning

Jeg har mangeårige erfaringer fra mit arbejde i en kommunal familiebehandling, samt fra egen praksis med  parterapi, familieterapi hvor flere eller alle familiemedlemmer deltager i samtalen, samt familierådgivning til forældre.

Vi sammensætter et forløb, så det passer til jeres situation og familie. Det kan være at alle deltager alle gange, eller at vi veksler mellem at forældrene kommer og hele familien kommer, eller at vi opdeler de enkelte samtaler, så børn og forældre på skift kan få lidt tid til samtale hver for sig og vi afslutter fælles. Det afgør jeg sammen med jer, enten når vi starter forløbet eller hen ad vejen.

I disse samtaler benytter jeg tilgange fra NARM, fra systemisk terapi, fra forældretræning a la PMTO, samt fra narrative metoder.

Jeg evaluerer løbende om vores samtaler har effekt for jer, samt om min måde at arbejde på passer til jer. Evalueringen laves sammen med jer ved hjælp af et lille lettilgængeligt måleinstrument fra metoden Feedback Informed Treatment.